Vaser

Kjøp vaser på nett

Vaser hører hjemme i ethvert hjem. En stor vase kan brukes som blomsterpotte, men det mest vanlige er å bruke vasene til snittblomster eller til kunstige blomster. Planter og blomster skaper liv i hjemmet og bidrar også til å friske opp i hverdagen. Bestill fine vaser på nett og gjør hjemmet ekstra koselig med blomster. Kjøper du glassvaser, kan du også fylle dem med fine steiner, krystaller eller dekormaterialer før du heller på vann og setter blomstene oppi. Da blir det ekstra fint.

Små vaser til villblomster

Blomstervaser fylt med villblomster bringer tilbake gode sommerminner. Mange små barnehender har plukket villblomster til mødre og besteforeldre, og dette kan du selvsagt fortsette med selv om du ikke har barn. Med små vaser kan du plukke inn blomster med kortere stilker, slik som for eksempel hvitveis og hestehov. Det er også enkelt å plassere småvaser i møbler som bokhyller, på en benk eller en reol. Ha gjerne et utvalg av vaser slik at du har noen til enhver anledning.

Vaser til snittblomster

Vaser til snittblomster er gjerne høyere, ettersom roser, tulipaner og andre snittblomster gjerne har lange stikler. Tar du gjerne med deg en bukett hjem, passer det fint å sette snittblomstene i en krystallvase. En vase med vakre blomster kan friske opp kalde vinterdager, og når tulipanene kommer, er det fint å ha dem i vinduskarmen mens snøen ennå ligger dyp utenfor. Krystall gir et eksklusivt preg, der også selve vasen blir en viktig dekorasjon. Krystallvaser passer like fint på benken som på stuebordet eller i kjøkkenet, og framhever den naturlige skjønnheten til alle typer blomster.