Siste innlegg

Inspirasjon til hjemmet
  • 10 Jan, 2022

Ser du etter noe som kan gi deg inspirasjon til hjemmet, har vi mange spennende og fargerike produkter i vår katalog som kan gi ditt hjem det lille ekstra. Matcher du møblene med spennende farger på veggene kan du få et stilrent og fargerikt hjem som gir deg og familien bedre humør hver eneste dag. Her hos Dagens Interiør vil du finne mange spennende tips og inspirasjon til hjemmet, samtidig som vi gir deg gode tilbud på de mest ettertraktede varene.

Hyller til mange formål
  • 15 Nov, 2021

Hyller kan brukes til så mangt. De er plassbesparende og nyttige på mange måter. Dersom du er en planteelsker, kan du bruke hyllene for å få plass til flest mulig grønne planter i stue eller kjøkken. Dagens interiør er svært varierende når det kommer til mote og stil. Det aller beste er at du går etter egen magefølelse og skaper din egen stil ut i fra hva du liker best. Dersom du er en lesehest, er nok bokhyller tingen for deg.

Villeroy & Boch og alt annet
  • 19 Oct, 2021

Villeroy & Boch og mye annet fint til hjemmet kan du handle i nettbutikken Dagens interiør. Her finner du smått og større til innredningen og får mange flotte ideer med på kjøpet. Hva med en god tekopp til de lange høstkveldene fra Artisano, som du kan ha helt for deg selv? Eller finbestikk til hele familien fra Oscar Cutlery? Mulighetene er mange og du finner garantert både noe til deg selv og en god venn.

Interiør inspo
  • 03 Oct, 2021

Nå som det ser ut som vi kan besøke hverandre igjen uten restriksjoner er det kanskje på tide med litt interiør inspo, slik at du kan få noen nye ideer til hvordan du kan innrede hjemmet ditt. Mye har skjedd de siste årene, og ønsker du å ha et stilig hjem du trives med å vise frem, er det flere spennende strømninger i markedet for tiden. Interiør inspo - Pynt og brukskunstDer vi i mange år har sett en minimalistisk interiørmote, der mest mulig skal være pakket vekk i skuffer og skap, ser vi nå at mange ønsker å ha spennende og fargerike saker stående fremme for å friske opp rommet.