Rachel Zoes home

http-mamasarollingstone.compeek-inside-rachel-zoes-housem

 

I dag skal vi se på hjemmet til en av de mest stilfulle kvinnene i moteverdenen, Rachel Zoe.

Hun har spillt inn fire sesonger av realityshowet “The Rachel Zoe Project”. Rachel er en av de største stylistene i Hollywood, og har store kjendiser som kunder. Hun har også sin egen kleskolleksjon kalt Rachel Zoe.

Rachels ektemannen Rodger og søte baby Skyler flyttet inn i sitt nydelige nye hjem utgangen av 2011. Det er en vakker herregård i Beverly hills, og hjemmet er designet av Interiørdesigner Jeremiah Brent på bare 10 dager!

Copy-of-rachel-zoe-home-4

rachel-zoe-home-6

Rachel-Zoes-babys-nursery-Skylar

Rachel-Zoes-new-bedroom

Rachel-Zoes-new-house-dining-room

Rachel-Zoes-new-kitchen-after-moving-in

 

Kilde
Skriv en kommentar